در تیرماه امسال بیش از ۶۵ میلیون تردد بین شهری به ثبت رسید که نسبت به ماه مشابه سال قبل ۲۳ درصد افزایش داشته و با وجود اینکه استان شمالی در رتبه های نخست تردد مردم، سفرهای جاده ای و بین شهری در هرمزگان قرار داشت. . بیشتر از سایر ایالت ها هستند. ایالت ها افزایش یافته است.
به گزارش ایسنا، بر اساس گزارش مرکز مدیریت راه های کشور در تیرماه امسال بیش از ۶۵ میلیون دستگاه خودروی سبک و سنگین در محورهای مختلف مواصلاتی تردد کردند که نسبت به خرداد ماه امسال دو درصد افزایش نشان می دهد. نسبت به تیرماه سال گذشته ۲۳ درصد افزایش داشته است.
ارقام چهارمین ماه امسال نسبت به گذشته تغییر فاحشی را نشان می دهد به طوری که تردد انباشته شده در چهار ماهه امسال به ۲۶۱ میلیون و ۹۲۹ هزار و ۳۳ خودرو در محور مواصلاتی کشور رسیده که نسبت به گذشته ۲۹ درصد افزایش داشته است. . در مدت مشابه سال گذشته اگر حرکت خودروهای سبک که خودروهای شخصی مردم هستند را تحلیل کنیم، نسبت به چهار ماهه سال گذشته ۳۵ درصد افزایش نشان می دهد.
آمار سفرهای مردم به آنجا جالبتر میشود اگر بدانیم در تیرماه امسال مردم بیشتر از استانهای شمالی به هرمزگان رفتهاند و مازندران و گیلان را پر از خودرو کردهاند چرا که تغییرات ترافیکی بین استانها در کشور نشان میدهد. که در هرمزگان بیشتر است. یک میلیون و ۶۲۱ هزار و ۹۶۵ دستگاه خودرو وارد و صادر شده است که نسبت به تیرماه سال گذشته ۴۵ درصد افزایش داشته است. پس از هرمزگان، قم، مازندران و گیلان به ترتیب با رشد ۴۴ درصد، ۳۹ درصد و ۳۸ درصد در رتبه های بعدی سفر قرار دارند.
پنجشنبه ۴ تیرماه با رکورد ۲ میلیون تردد بین استانی بیشترین تردد را داشت. ۴۶۷ هزار و ۷۴۱ دستگاه خودرو همزمان با فرارسیدن سفرهای عید قربان و کمترین آن مربوط به روز دوشنبه ۳۱ تیرماه با یک میلیون دستگاه بوده است. و آمارها حاکی از آن است که مردم در چهارمین ماه سال جاری از سفر خود کم نکردند و ترافیک بین استانی همیشه در اولین ماه تابستان در اوج است.
بر اساس نمودار جمع آوری و تخلیه خودرو، در تیرماه سال جاری مطابق انتظار در استان های تهران و البرز، الگوی تخلیه به صورت هفتگی در روزهای منتهی به پایان هر هفته و روند جمع آوری و تخلیه مشاهده می شود. نسبتا مشابه است. در هفته های متوالی تخلیه و انباشتگی در تعطیلات عید قربان در ۷ تیرماه به اوج خود رسید، به طوری که از ابتدای این ماه تاکنون حدود ۲۰۰ هزار دستگاه خودرو از این دو استان کمبود داشته است.
در تحلیل دادههای سامانههای هوشمند، در این ماه، استانهای مازندران، قزوین، قم، گیلان و مرکزی بهعنوان استانهای برتر مقصد برای خودروهای تهران و البرز بودهاند و حدود ۵۶ درصد از سفرهای خودرویی از تهران و البرز متعلق به این استانها بوده است. البته اگر درصد افزایش تردد بین استانی و تردد مردم در این ماه را نسبت به تیرماه سال گذشته محاسبه کنیم، هرمزگان بیش از استان های مذکور افزایش داشته است.
انتهای پیام/
زخم
مطالب پیشنهادی
رئیس اداره تسطیح دقیق و تداخل سنجی راداری پژوهشکده نقشه برداری کشور تاکید کرد: تغییر…